SPA oázis

Mai, rohanó világunkban az embereknek egyre nagyobb elvárásoknak, kihívásoknak kell megfelelnie, mind a munkahelyi elvárások, mind a magánélet területén. Ez az állapot komoly megterhelést okoz az emberi szervezetnek fizikálisan és a „folyamatos feszültség” vagy a „tartós idegesség” jelentős stressz hatást gyakorol a szervezetre.
A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást is eredményezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenálló képességét.

Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja! A rendszeres masszázs elősegíti eltávolítani a gyulladáskeltő salakanyagokat az izmokból és az ízületekből, ellazítja a görcsös izmokat és oldja a fájdalmat és a feszültséget.
 
A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia során a masszőr nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását. 

A testéből csak egy van, ne feledje. Jól viselje gondját!
 
Modern társadalmunk sok anyagi javat biztosított számunkra, ugyanakkor a vele járó stresszes, rohanó életmód és a belőle származó testi-lelki egyensúly elvesztése lehetetlenné teszi az általános elégedettség és boldogság fenntartását. A rohanó életmóddal járó stressz, aggodalom, kevés testmozgás, helytelen testtartás és az egyoldalú fizikai megterhelés aszimmetrikus-túlfeszített izomtónus kialakulásához vezet. A nyak és vállizmok akaratlan, tartós feszülése gátolja az agy vérellátását, ami a szellemi funkciók gyengülését, depressziót, fáradékonyságot, lobbanékonyságot és a tűrőképesség csökkenését eredményezi.

Sajnos a legtöbb ember nem ismeri ezt a hatásmechanizmust, nem tulajdonít neki jelentőséget, vagy egyszerűen nem veszi észre önmagán a tünetek jelentkezését kellő időben.

Árak:

  • 10 perc - 1 600 Ft
  • 20 perc - 3 000 Ft