Decemberi wellness akciók

Zsírbontó kezelés – LPG géppel: Eredményesen alkalmazható alakformálás, cellulit, lokalizált zsírszövet, bőrfeszesítés, vízvisszatartás, ráncok, megereszkedett bőr, redők kezelésére egyaránt. Kezelhető testrészek: has-comb-fenék és egész test.
Ár: 6000 – 10.000 Ft

Testkontúr fáslizás: Laza kötőszövetű bőr, nyúlási és terhességi csíkok, cellulitisz kezelésére alkalmas.
Ár: 1 alkalom 6500 Ft,              10 alkalom 60.000 Ft

Aromaterápiás fogyasztómasszázs a cellulitis kezelésére: Mely tartalmaz egy testpeeling (testradír masszázst), egy izzadást fokozó masszázst, egy 40 perces mélymeleg kezelést és egy bőrregeneráló testmasszázst. Kezelésenként 120 perc, 2 masszőr dolgozik egyszerre.
Ár: 1 alkalom 9500 Ft,              5 alkalom 48.000 Ft,                10 alkalom 90.000 Ft

Lipo-Detox: Új átlagon felüli hatékonyságú cellulit elleni eljárás. A bőr bársonyossá, puhává, hidratálttá és a külső káros hatásokkal szemben ellenállóbbá válik.
Ár: 1 alaklom 6000 Ft,             10 alkalom 55.000 Ft

Alakformáló testtekercselés peeling masszázzsal: Speciális krémmel és fogásokkal távolítjuk el a kötőszövetben felhalmozódott salakanyagokat, ami a jellegzetes barázdákat okozza.
Ár: 1 alkalom 5000 Ft

AHA Forte fahéjas testfeszesítő kezelés: Serkenti a sejtek anyagcseréjét, a nyirokrendszer működését, a salakanyagok kiválasztását és a hőhatásnak köszönhetően a zsírsejtek lebontását.
Ár: 7000 Ft

Testkontúr fáslizás: Laza kötőszövetű bőr, nyúlási és terhességi csíkok, cellulitisz kezelésére alkalmas.
Ár: 1 alkalom 6500 Ft,              10 alkalom 60.000 Ft


Frissítő talpmasszázs: a talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik, rajta keresztül a szervezet egészét kezelik.
Ár: 1 alkalom 3800 Ft

Vitalizáló, frissítő testmasszázs: kiváló élénkítő, frissítő hatással van szervezetünkre. Fizikai, illetve szellemi fáradtság esetén egyaránt.
Ár: 1 alkalom 4300 Ft

Csokoládés testkezelés: a csokoládéban található vitaminok táplálják a bőrt, a kellemes csokoládé illat pedig boldogság érzettel tölti fel szervezetünket.
Ár: 1 alkalom 5000 Ft

Relaxáló testmaszázs aroma olajjal: segíti a mindennapos stressz okozta  problémák feloldását, testi és lelki ellazulást nyújt.
Ár: 1 alkalom 5000 Ft

Relaxáló testkezelés só barlangban: A masszázs az egész szervezetre hat, csökkenti a vérnyomást, fokozza a kiválasztást, áthangolja az akaratunktól független, vegetatív idegrendszer működését.
Ár:1 alkalom 6500 Ft

Testgyertya: energia blokkok oldására, stresszes állapotban ajánlott.
Ár: 1 alkalom 1000 Ft

Négykezes szinkron masszázs: két masszőr teljes összhangban dolgozik, ezáltal a jobb és bal oldalról érkező egyidejű ingerek összehangolják a két agyfélteke működését, így
a masszázs jótékony hatása sokkal eredményesebb.
Ár: 1 alkalom 12.000 Ft

Méregtelenítő testmasszázs nyirokmasszázzsal: A nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet gyengéd masszírozásával élénkítjük, ezáltal a testben felhalmozott méreg- és salakanyagok gyorsabban kiválasztódnak. Csökken a szöveti ödéma, mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés.
Ár: 1 alkalom 8000 Ft

Salaktalanító testkezelés eredeti virágmézzel: A méz gyógyító erejét hasznosító ősi módszer a szervezet tisztítására.
Ár: 1 alkalom 5000 Ft

Próbálja ki újdonságunkat!

Élvezze a kék szőlő bódító illatát! Peel off Drainage - Bor-terápiás testpakolás + szőlőmagolajos regenerálás A kezelés elősegíti a tokszikus anyagok távozását, a víz elvezetését a lábakból. Az igénybe vett bőrt táplálja, regenerálja. Kezelés ideje 90 perc.

Ár: 1 alkalom 8000 Ft