Vitalizáló kezelések

Frissítő testmasszázs

A masszázskezelés kiváló élénkítő, frissítő hatással lehet szervezetünkre fizikai, illetve szellemi fáradtság esetén egyaránt. A frissítő masszázs olyan egészséges serkentőszer lehet, mely felér egy hideg zuhannyal. A masszírozás ugyanis az egész testünkre hatással van, a legmélyebb szövetrétegekig is eljut. Az idegrendszer a megfelelő, erőteljes masszázsfogások hatására aktivizálja a szervezetet, a belső erőinket. Rövid idő alatt új energiával tölt fel, miközben oldottá és rugalmassá teszi a testet. A lelki eredetű problémák elillannak, könnyeddé és felszabadulttá válunk. A frissítő masszázskezelés fokozza a vér és nyirokerek keringését, megváltozik a vérnyomás, és a pulzusszám. A fáradtság fokozatosan eltűnik, visszatér a test frissessége nő az aktivitás és a koncentrációképesség.

Chocomint – csokoládés testkezelés

A kellemes csokoládé aroma serkenti az endorfin hormon termelődését, amely élénkíti szervezetünket és boldogság érzettel tölt fel. A pakolás kellemes illata a testre és a lélekre erős antistressz hatással bír, ezért ellazít és frissít.

Pakolás hatása:

  • ápolja a száraz, dehidratált és napégette bőrt
  • visszaadja a bőr rugalmasságát, nedvességét
  • véd a külső, káros hatásoktól
  • fokozza a vérkeringést, amit a borsmenta hűtő hatása vált ki

Frissítő talpmasszázs

A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik rajta keresztül a szervezet egészét kezelik. A két talpon az egész test tükörképe megtalálható.

A különböző szervek lejeleznek a talpra, és a talpon keresztül kezelhetőek. A reflexológus a megfelelő zónapontok masszírozásával növeli a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését és ezáltal mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. A kezelés után a fájdalmak csökkennek, az alvás nyugodtabbá válik, a vizelet és a széklet ideiglenesen sötétebb lehet a talpmasszázs méregtelenítő hatása miatt. A gyulladások átmenetileg felerősödhetnek, mielőtt megszűnnének. Az izzadás fokozódhat, de ez is csak egy átmeneti hatás, szintén méregtelenítő funkciója van.

Gyógy testmasszázs

Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál. Fokozza a teljesítményt és nyugtatóan hat az izmokra. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkímél az izomláztól. Javasolt kevés mozgású, egészséges emberek számára. Bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást. Lényege a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, masszázs.

Testgyertya   

Testgyertyával való kezelés a következő betegségeknél, panaszoknál segít:

• Stresszes állapotban.
• Anyagcsere és nyirokrendszer salaktalanítása.
• Energia blokkok oldására.
• Idegrendszeri megbetegedéseknél, depressziónál.