Relaxáló kezelések

Testmasszázs aroma olajjal
Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. A vendég hangulata és igénye szerint összeállított aroma olajokkal terápiás módszerrel történő masszázs. Segíti a mindennapos stressz okozta  problémák feloldását, testi és lelki ellazulást nyújt.

Relaxáló kezelés só barlangban – levendulával   

A lazító masszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

A lazító masszázs során előszőr simításokat végzünk a kezelt testtájékon, ez által megteremtjük a kontaktust a pácienssel és felmérjük a testtájék állapotát. A simítások nyugtató, relaxáló hatásúak, a bőrben vérbőséget, melegségérzetet keltenek, valamint az elhalt hámréteg leválását is elősegítik.

A lazító masszázs során alkalmazott dörzsölő fogások a bőrre, bőr alatti kötőszövetre, valamint az izmokra is hatással vannak. A mély dörzsölés a kötőszövetet fellazítja, oldja a kötőszöveti- és izomletapadásokat, valamint csökkenti a fájdalomérzetet. A fájdalmas izomcsomók kezelésében elengedhetetlenek a dörzsölő fogások.

A simítással és dörzsöléssel előkészített izomzat alkalmas a gyúró fogások kivitelezésére. A gyúrás a mélyebb kötőszöveti és izomrétegekre van jótékony hatással. A gyúrás során nő az izmok vérellátása, ezáltal fokozódik a salakanyagok távozása, a feszültség és a fájdalomérzet pedig csökken. A gyúrás helyes alkalmazásával a fokozott, illetve csökkent izomtónus az izmok egyensúlyi állapota irányába befolyásolható.

A masszázskezelés során alkalmazott vibrációs fogás a szövetekre általános nyugtató hatással van, és nagymértékben hozzájárul az izomfeszülések lazításához.

A lazító masszázskezelés következtében a szövetekben fokozódik a nyirok- és vénás visszaáramlás, a salakanyagok szervezetből való kiürülése felgyorsul. A masszázs az egész szervezetre hat, csökkenti a vérnyomást, fokozza a kiválasztást, áthangolja az akaratunktól független, vegetatív idegrendszer működését.

Chocomint – csokoládés testkezelés

A kellemes csokoládé aroma serkenti az endorfin hormon termelődését, amely élénkíti szervezetünket és boldogság érzettel tölt fel. A pakolás kellemes illata a testre és a lélekre erős antistressz hatással bír, ezért ellazít és frissít.

Pakolás hatása:

  • ápolja a száraz, dehidratált és napégette bőrt
  • visszaadja a bőr rugalmasságát, nedvességét
  • véd a külső, káros hatásoktól
  • fokozza a vérkeringést, amit a borsmenta hűtő hatása vált ki
Free live sex webcams and porn chat.