Testszobrászat, feszesítő kezelés

Zsírbontó kezelés – LPG géppel

LPG Cellu M6 Keymodule - Endermologie®
Az Endermologie az LPG berendezés által használt technikát jelenti, világelső a cellulit- és testkezelésben, hiszen egy kellemes masszázs segítségével szabadít meg a makacs celluittól!
A Lipomassage azon zónák masszírozása, melyek ellenállnak a sport és diéta hatásainak. Ez az első olyan műtéti beavatkozás nélküli technika, melyről tudományosan is bizonyították, hogy alakformáló, bőrkisimító és feszesítő hatással bír. Így eredményesen alkalmazható alakformálás, cellulit, lokalizált zsírszövet, bőrfeszesítés, vízvisszatartás, ráncok, megereszkedett bőr, redők kezelésére egyaránt!

Testkontúr fáslizás

Wiener Kosmetikum féle aromaterápiás testtekercselés. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és hatóanyagok kifejlesztéséért Dr. Dolensky urat a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki.
Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja. Egy teljesen természetes és rendkivül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, és egyúttal megszépüljön a bőrünk. Laza kötőszövetű bőr, nyúlási és terhességi csíkok, cellulitisz kezelésére alkalmas. 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelés ajánlott, heti 2-3 alkalommal.