Cellulit és narancsbőr kezelés

Aromaterápiás fogyasztómasszázs

Mely tartalmaz egy testpeeling (testradír masszázst), egy izzadást fokozó masszázst, egy 40 perces mélymeleg kezelést és egy bőrregeneráló testmasszázst. Kezelésenként 120 perc, 2 masszőr dolgozik egyszerre.

Az aromaolajak olyan különleges illóolajok, amelyek nagyon könnyen bedolgozhatók a bőrfelületen át a kötőszövetbe és a továbbiakban a véráramba és így fejtik ki hatásukat a szervezetre. Ha az olajakat a kívánt felületen alkalmazzuk, akkor ott már pár kezelés után látható pozitív változások lesznek, amit akár centiméterekben is mérhetünk.

3-4 órával a kezelés előtt ne fogyasszunk tömény táplálékot, de annál nagyobb mennyiségű folyadék fogyasztása ajánlott.

Az aromaterápiás alakformáló masszázs nem terheli a szervezetet, sőt felfrissít, de még is vannak esetek amikor ezt a metódust nem ajánljuk: epilepsia, sclerozis multiplex, rákos daganat, terhesség és szoptatás alatt, közvetlen erős lázas megbetegedés után, cukorbetegségnél valamint magas vérnyomásnál.

Speciális aromaterápiás alakformálás pozitív hatásai:

    • négyszer hatásosabb fogyás,
    • a celulit és striák kisimulása,
    • a méreganyagok masszív távozása a kötőszövetből,
    • bőre újra rugalmas és selymes.

Fahéjas AHA krém forte

Serkenti a sejtek anyagcseréjét, a nyirokrendszer működését, a salakanyagok kiválasztását és a hőhatásnak köszönhetően a zsírsejtek lebontását. Táplálja és erősíti a kötőszövetet. 

Fő hatóanyagai: fahéj és feketebors illóolaj, AHA gyümölcssavak
Felhasználási területe: Laza cellulit kezelése során