Alakformálás

Lipo-Detox – új átlagon felüli hatékonyságú cellulit elleni eljárás.

Az eljárás meglehetősen egyszerű és gyors, mindössze 50 – 60 percig tart, de ettől sokkal fontosabbak maguk az eredmények. A kezelés után a bőr simává, rugalmasabbá és szemmel láthatóan fiatalabbá válik. Jelentősen javul a bőr alatti szövetek struktúrája, csökken a vízvisszatartás és a zsírok raktározása. A bőr bársonyossá, puhává, hidratálttá és a külső káros hatásokkal szemben ellenállóbbá válik (erősödik a sejtek immunrendszere).

3 lépésben a tökéletes formáig és kifogástalan bőrig.

1. lépés: BŐR AKTIVÁLÓ (vérkeringés serkentő és szabályozó)
Az aktiváló gél szerepe a testben jelentkező „gátak” megnyitása, amellyel biztosítjuk a további hatóanyagok könnyebb bőrbe jutását, illetve jelentősen megnöveljük a kezelés eredményességét.

2. lépés: AKTÍV FOGYASZTÓ KRÉM (vízhajtó és fogyasztó)
Az Aktív Fogyasztó krém csökkenti a gyulladások, és keringési zavarok okozta kötőszöveti elváltozásokat, valamint aktiválja a nyirokkeringést és lipolízist.

A kezelés után a bőr simává válik, struktúrája jelentősen javul, a kötőszövet megerősödik, és védve van a lebontó folyamatoktól.

3. lépés: INTENZÍV DRAINAGE KRÉM (vízhajtó és méregtelenítő)
Megoldja a bőr alatti rétegben felgyülemlett fölös víz problémáját, ugyanakkor a bőrt kellően hidratálja és erősíti védekező képességét. A megfelelő védőréteg a nyirokrendszer megfelelő működésének az alapja.

Aromaterápiás fogyasztómasszázs

Mely tartalmaz egy testpeeling (testradír masszázst), egy izzadást fokozó masszázst, egy 40 perces mélymeleg kezelést és egy bőrregeneráló testmasszázst. Kezelésenként 120 perc, 2 masszőr dolgozik egyszerre.

Az aromaolajak olyan különleges illóolajok, amelyek nagyon könnyen bedolgozhatók a bőrfelületen át a kötőszövetbe és a továbbiakban a véráramba és így fejtik ki hatásukat a szervezetre. Ha az olajakat a kívánt felületen alkalmazzuk, akkor ott már pár kezelés után látható pozitív változások lesznek, amit akár centiméterekben is mérhetünk.

3-4 órával a kezelés előtt ne fogyasszunk tömény táplálékot, de annál nagyobb mennyiségű folyadék fogyasztása ajánlott.

Az aromaterápiás alakformáló masszázs nem terheli a szervezetet, sőt felfrissít, de még is vannak esetek amikor ezt a metódust nem ajánljuk: epilepsia, sclerozis multiplex, rákos daganat, terhesség és szoptatás alatt, közvetlen erős lázas megbetegedés után, cukorbetegségnél valamint magas vérnyomásnál.

Speciális aromaterápiás alakformálás pozitív hatásai:

  • négyszer hatásosabb fogyás,
  • a celulit és striák kisimulása,
  • a méreganyagok masszív távozása a kötőszövetből,
  • bőre újra rugalmas és selymes.

Testpeeling testtekercseléssel (paprika vagy koffein)

Speciális krémmel és fogásokkal távolítjuk el a kötőszövetben felhalmozódott salakanyagokat, ami a jellegzetes barázdákat okozza. A krém hatásának fokozására, a masszírozást testtekercselés követi, ami hatékonyabbá teszi a zsírsejtek lebontását. A megfelelő eredmény elérése érdekében javasolt 8-10 alkalommal megismételni a kezelést, és rendszeres mozgással szinten tartani az elért hatást.