Mérgetelenítés

Nyirokmasszázs hőpaplannal                                                                             

Ahogyan az emberi szervezetet behálózza egy érhálózat, amiben a vérkeringés történik, ugyan így szervezetünkben található egy úgy nevezet nyirokér hálózat is, de ennek az érrendszernek nincs egy szívhez hasonló pumpája. Ebben a rendszerben a mozgás által mozdul meg a szervezetben felhalmozódott salakanyag. Ahhoz, hogy a salakanyagok, méreganyagok távozása a szervezetből gyorsabb legyen, segítünk nagyon odafigyelő masszázzsal. A nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiváljuk. Így csökkenti a szöveti ödémát, mérséklődik a nyomás miatti fájdalom. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba, ahonnét a vizelettel, széklettel távoznak.

Relaxál testi, idegi és agyi szinten egyaránt. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, mérsékli a cellulitot. Rendszeresen érdemes alkalmazni, amíg a kívánt hatást el nem éred.

A továbbiakban csak emlékeztető masszázsra térsz vissza. Nincs káros mellékhatása, külön figyelmet kell fordítani viszont a visszér tágulatoknak.

 

Iszap alga

A pakolás hatása:

  • remineralizáció - az elveszített ásványi anyagok pótlása
  • méregtelenítés - vízelvezetés és a méreganyagok kiválasztása
  • zsírleépítés - lipidbontó hatás
  • anti-age (bőrfiatalító, ránctalanító) hatás - védelem a szabad gyököktől, a kollagén és elasztinrostok termelődése a sejtek újratermelődésének serkentése, bőrfeszesítő hatás.
  • védi a bőr hidrolipid burkát

 

A legfontosabb aktív anyagok

Algák: Barna alga, mely három szinten hat: serkenti a zsírsejtek lebontását és a vérkeringést, valamint védi a bőr felszíni hidrolipid burkát. A barna alga számos olyan ásványi anyagot tartalmaz, melyek kulcsfontosságúak a szervezet normális működéséhez. Pl. a sejtek stabilizációjában, a metabolizmus aktivitásának és energiájának biztosításában, valamint az ásványianyag-háztartás helyreállításában, a méregtelenítésben és a bőr vérkeringésének serkentésében.
Zöld/kék alga: több mint 50 féle tápanyagot tartalmaz. Közülük több mint a fele fehérje, ezen kívül 12 különböző vitamint, számos ásványi anyagot, klorofilt stb. tartalmaz. A bőrt gazdagon táplálja, nedvesíti, hat a szövetek kiépítésére, ránctalanító hatása van és erősíti a bőr védőrétegét (védekezőképességét).

Tengeri iszap: sok ásványi anyagot, nyomelemeket és olyan fehérjéket tartalmaz, amelyek különösen jól hatolnak be a bőrbe. Pótolja a hiányzó ásványi anyagokat és serkenti a méregtelenítő folyamatot.

Zöld agyag: különleges abszorpciós képességű. Mágnesként vonzza magához a zsírokat és a toxikus anyagokat a bőrből, és egyidejűleg serkenti a vérkeringést, nyirokáramlást.

Diatoma föld: ellátja a bőrt a hiányzó ásványokkal, és feszessé teszi azt.

 

Salaktalanító testkezelés eredeti virágmézzel

A méz gyógyító erejét hasznosító ősi módszer a szervezet tisztítására.
Ez a módszer a tibeti-kínai orvoslásban és az orosz népi gyógymódok között egyaránt ismert, és nem csak különféle betegségek gyógyítására szolgál, hanem ideális módszer a teljesítmény és az általános jólét fokozására is. A mézmasszázs reflektorikus úton fejti ki hatását, és előnyös tulajdonságait a méznek köszönheti. A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia, a csi akadálytalan áramlása a testben. Ha ez az áramlás valahol blokkolódik, akkor ez betegségek kialakulásához vezet. Ezen a felismerésen alapul a méz alkalmazása is, mert képes szabályozni a test energiaáramlását, és visszaállítani egészséges egyensúlyát. A módszer hatékony a gerincbántalmak, ferde hát, nyakszirtfájdalmak, reumatikus panaszok, neuralgiák, izületi problémák, migrén, vérnyomási rendellenességek, depresszió és potenciazavarok esetén.

A méz szirupos állaga és a speciális masszázstechnika segítségével egyfajta vákumhatás keletkezik, ami elősegíti a bőr pórusainak tisztulását, és a méreganyagok felszínre kerülését. Helyükre pedig értékes vitaminok, enzimek, ásványi anyagok jutnak. Így nemcsak a bőr válik tapinthatóan puhábbá, simábbá, hanem ellazulnak a fáradt, feszes izmok, csökkennek a gyulladások.

A tibeti gyógyítók szerint a mézes masszázs helyreállítja a test energiaáramlásának egészséges egyensúlyát.

Ma már a tudomány is igazolja előnyös hatásait és szakemberek ajánlják az aranyszínű „csodaszert” mozgásszervi panaszok enyhítésére és fejfájás csillapítására.