LPG Lipomassage

Elmúltak azok az idők, amikor a zavaró zsírpárnák eltüntetése érdekében orvosi kés alá kellett feküdni – ma már létezik az a fejlett és fájdalommentes alakformáló technológia, amellyel hatékonyan szabadulhatunk meg a kellemetlen súlyfölösleg látványától és terhelő érzésétől!

Yakuza Fight Club Masszázs

Alakformáló kezeléseink teljesen veszélytelenek és fájdalommentesek, sőt, mivel a természetes masszírozó technikákat ötvözik, még kellemesek is! A zsírleszívás – lévén műtéti úton végzett beavatkozás – megterheli a testet, fájdalmas, és csúnya varratokkal jár. Nem is beszélve arról, hogy kizökkent a munkából, a megszokott életvitelből, és az igazat megvallva elég kellemetlen élmény. Karcsúsodj kényeztető testkezeléseink közben!

LPG Cellu M6 Keymodule - Endermologie®


Az Endermologie az LPG berendezés által használt technikát jelenti, világelső a cellulit- és testkezelésben, hiszen egy kellemes masszázs segítségével szabadít meg a makacs celluittól!

A Lipomassage azon zónák masszírozása, melyek ellenállnak a sport és diéta hatásainak. Ez az első olyan műtéti beavatkozás nélküli technika, melyről tudományosan is bizonyították, hogy alakformáló, bőrkisimító és feszesítő hatással bír. Így eredményesen alkalmazható alakformálás, cellulit, lokalizált zsírszövet, bőrfeszesítés, vízvisszatartás, ráncok, megereszkedett bőr, redők kezelésére egyaránt!A gép működése egyedülálló:
egyszerre két műveletet végez: a kezelőfej motorizált görgői finoman masszírozzák a bőrfelületet, közben a vákuumos pumpa beszívja, majd elengedi a kötőszövetet. A két henger egymástól függetlenül is meghajtható, cserélhető, forgási sebességük változtatható a kezelendő szövettípusnak megfelelően.

A cellulit feltörése nem fájdalmas kék-zöld foltokat hátrahagyó kötőszövetet roncsoló terápiával történik, hanem egy kellemes, fájdalommentes masszázs segítségével. A zsírbontás hatékonyabbá válik. Felejtsük el azt a tévhitet, hogy valami csak akkor hatásos, ha fájdalommal jár! A francia kutatócsoport a vákuumot és a motorizált görgőket ötvözve olyan kezelőfejet alkotott, amely fájdalommentesen képes a felesleges zsírsejtek és salakanyagok nyirokrendszerbe vezetésére.

Kezelés területei, hatásai:

 • formálja a testet, karcsúsít
 • kezeli, eltünteti a narancsbőrt, a cellulitot
 • javítja a bőr kontúrját
 • edzi, erősíti a kötőszövetet
 • helyreállítja a bőrmegereszkedést
 • javítja a bőr tónusát, feszességét
 • vitalizál, javítja a közérzetet
 • javítja a keringést
 • sportsérülések  és izomhúzódások kezelése
 • izomlazítás, feszültségoldás
 • A kezelés nagyon egyszerűen történik: a szépülni vágyó hölgy vagy úr kényelmesen fekszik a kezeléshez biztosított latex-ruhában, és közben fel-le simogatják, teste pedig mindeközben szépül, karcsúsodik!