Kick-box

Kick-box

Ajándékozzon gyermek kick-box (9-14 éves korig) bérletet.Saját tervezésű,nyomtatható ajándékutalánnyal lepje meg szeretteit.

Vissza>

Megrendelőlap

Tekintse meg az utalványra vonatkozó opciókat, majd válasszon közülük!
A személyes adatok megadása kötelező. Amennyiben bármiylen probléma merül fel a vásárlással kapcsolatban a megadott elérhetőségei alapján fogunk Önnel kapcsolatba lépni.
Kérjük válassza ki az Ön számára megfelelő fizetési módot. Amennyiben a postai utánvét lehetőséget választja, kérjük töltse ki postázási adatait is.
Banki átutalás választása esetén nincs más dolga mint követni az e-mailben kapott utasításokat. Utalja el a megfelelő összeget az e-mailben megjelölt bankszámla számra és a pénz beérkezése után mi elküldjük Önnek az elkészített utalványt!

Kérjük adja meg ismerőse, családtagja nevét akinek a részére ajándékozni szeretné az utalványt. Értelem szerűen az itt megadott név fog szerepelni a nyomtatandó utalványon.
A háttér résznél az utalvány kinézetét tudja beállítani adott alkalomhoz illően.

Fizetendő összeg: 1 500 Ft
Utalvány előnézete Kick-box


Figyelem! Abban az esetben amennyien a megajándékozott fél nem rendelkezik tagsági kártyával, azt a regisztráció során a házirendben foglaltak szerint köteles megváltani. Ennek ára 2400 Ft.
A regisztráció csak személyes úton, a Yakuza Fight Club recepcióján történhet.