Ju-Jitsu

Ju-Jitsu

Lepje meg szeretteit,ismeröseit saját tervezésű ajándékutalvánnyal.Ju-jitus edzések gyermekeknek,felnötteknek,kezdőknek és haladóknak Győrben a Yakuza Fight Clubban.

Vissza>

Megrendelőlap

Tekintse meg az utalványra vonatkozó opciókat, majd válasszon közülük!
A személyes adatok megadása kötelező. Amennyiben bármiylen probléma merül fel a vásárlással kapcsolatban a megadott elérhetőségei alapján fogunk Önnel kapcsolatba lépni.
Kérjük válassza ki az Ön számára megfelelő fizetési módot. Amennyiben a postai utánvét lehetőséget választja, kérjük töltse ki postázási adatait is.
Banki átutalás választása esetén nincs más dolga mint követni az e-mailben kapott utasításokat. Utalja el a megfelelő összeget az e-mailben megjelölt bankszámla számra és a pénz beérkezése után mi elküldjük Önnek az elkészített utalványt!

Kérjük adja meg ismerőse, családtagja nevét akinek a részére ajándékozni szeretné az utalványt. Értelem szerűen az itt megadott név fog szerepelni a nyomtatandó utalványon.
A háttér résznél az utalvány kinézetét tudja beállítani adott alkalomhoz illően.

Fizetendő összeg: 1 500 Ft
Utalvány előnézete Ju-Jitsu


Figyelem! Abban az esetben amennyien a megajándékozott fél nem rendelkezik tagsági kártyával, azt a regisztráció során a házirendben foglaltak szerint köteles megváltani. Ennek ára 2400 Ft.
A regisztráció csak személyes úton, a Yakuza Fight Club recepcióján történhet.